Γιορτή Πολυτεχνείου - 17 Νοέμβρη 2016

1 800x450Στον χώρο εκδηλώσεων της σχολικής μας μονάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές της Α Λυκείου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ.Αθανασίου Ρίζο σχεδίασαν και οργάνωσαν την εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή Πολυτεχνείου - 17 Νοέμβρη 2016

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2015

Img 04 27 10 2015Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του 1940. Πρωταγωνιστές οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Βασιλείου Μαργιρίτσα και κ. Καπετάνου Βερονίκη. Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από τον Υποδιευθυντή του Σχολείου κ. Μπαλτζή Απόστολο στο σημαιοφόρο μαθητή, καθώς και την απονομή αριστείων και βραβείων στους αριστούχους μαθητές.
Στη συνέχεια οι μαθητές μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες, σκετς,  ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2015

Γιορτή 25ης Μαρτίου

img034

Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Στον χώρο εκδηλώσεων της σχολικής μας μονάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια των υπεύθυνων καθηγητριών Βασιλείου Μαρίας και Βασιλείου Μαργιορίτσας, σχεδίασαν και οργάνωσαν την εκδήλωση η οποία περιλάμβανε απαγγελίες, ποιήματα και τραγούδια.

 

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή 25ης Μαρτίου

Γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στον χώρο εκδηλώσεων της σχολικής μας μονάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές με πρωτοβουλία τους σχεδίασαν και οργάνωσαν την εκδήλωση η οποία περιλάμβανε θεατρικό απόσπασμα, απαγγελίες, ποιήματα και τραγούδια.

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

  • Ορισμός Σημαιοφόρου και παραστατών
  • Παράδοση της σημαίας από τον διευθυντή
  • Απονομή αριστείων και βραβείων προόδου στους μαθητές που αρίστευσαν ή πρώτευσαν αντίστοιχα
  • Εορτασμός επετείου του "ΟΧΙ"

Σύνδεση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γυμνάσιο Λ.Τ. Ειρηνούπολης
Λ. Ειρήνης 100, Ειρηνούπολη Ημαθίας
Τ.Κ. 59034
Τηλ: 2332047409
email: mail (at) gym-eirin.ima.sch.gr